Ποιοι είμαστε

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων πρασίνου σε ολόκληρη την Ελλάδα για πάνω από 14 χρόνια.

Το όραμά μας

Είμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε να θεωρούμαστε πρωτοπόροι στο χώρο των έργων πρασίνου, έτσι το όραμά μας είναι η συνεχής ενασχόληση με καινοτόμες υπηρεσίες στον τομέα του σχεδιασμού και των κατασκευών καθώς και η διαρκής επιμόρφωση, εξέλιξη της ομάδας μας και η διεύρυνση του δικτύου μας πανελλαδικά.

H φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην επιστημονική γνώση, την απλότητα, την βιωσιμότητα και την λειτουργικότητα.

Η δημιουργία μιας ισχυρής και προσεκτικά επιλεγμένης ομάδας, που διαθέτει άριστη γνώση του αντικειμένου της και δεν φείδεται δημιουργικότητας και θέλησης για επίμονη δουλειά, είναι το κλειδί προκειμένου να ανταποκριθούμε κατά τρόπο μοναδικό στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε έργου μας.

Αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά μας

είναι η ταχύτητα και ο άψογος συντονισμός επίβλεψης και εκτέλεσης, υπό την καθοδήγηση των Γεωπόνων Δημήτρη Γαλάνη και Μάκη Τσόκα.

Γιατί εμάς:

  • Επιστημονική γνώση
  • Αξιοπιστία
  • Οικονομικές λύσεις
  • Ποιότητα
  • Ταχύτητα υλοποίησης

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και υλοποίηση έργων πρασίνου σε ολόκληρη την Ελλάδα εδώ και 14 χρόνια  και αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

Απόφοιτος “Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών” του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Γεννήθηκε στην Τρίπολη και μεγάλωσε στην Ζαχάρω Ηλείας. Τελειώνοντας το λύκειο το 1996 εισέρχεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. Η σταδιοδρομία του ξεκινάει ως φοιτητής, αφού ξεκινά να δουλεύει σε κήπους και βεράντες. Εκεί ανακλύπτει ότι είναι ο τομέας που θέλει να ακολουθήσει όταν πάρει το πτυχίο του. Έπειτα εργάζεται ως υπάλληλος σε γεωπονικό κατάστημα και εξειδικεύεται τόσο στη διάγνωση όσο και την θεραπεία ασθενειών των φυτών. Το 2008 ιδρύει την δική του ατομική επιχείρηση (με διακριτικό τίτλο ggardens) , η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του πρασίνου σε όλη την Ελλάδα. Το 2014 προχωρά στο επόμενο βήμα δημιουργώντας μαζί με το Μάκη Τσόκα τον “Doctor Plant”. Ο “Γιατρός των φυτών” είναι ένα σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα για τους λάτρεις των φυτών.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΣΟΚΑΣ

Απόφοιτος ” Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών” του τμήματος Φυτικής Παραγωγής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Ολοκληρώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επιλέγει να σπουδάσει Γεωπονική, γιατί θέλει οπωσδήποτε να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη φύση. Περνάει 6ος στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποιεί την πρακτική του άσκηση στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ). Ασχολείται κυρίως με την έρευνα για τη διάγνωση ασθενειών, ζωικών εχθρών και ζιζανίων των φυτών, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί και την πτυχιακή του μελέτη. Παίρνει το πτυχίο του το 2004, ενώ παράλληλα εργάζεται σε έργα πρασίνου σε όλη την Ελλάδα. Από το 2010 έως το 2014 συμμετέχει στο σχεδιασμό και την παρουσίαση της επιτυχημένης εκπομπής κηπουρικής «Οι Κηπουροί του Mega” ενώ παράλληλα συγγράφει βιβλία και περιοδικά κηπουρικής. Αρθογραφεί για θέματα κηπουρικής, οικολογίας και πρασίνου σε εφημερίδες και περιοδικά. Επειδή η εκπαίδευση και η δίψα για γνώση και εξέλιξη δε σταματά ποτέ ξεκινά μεταπτυχιακό γύρω απο το περιβάλλον ενώ συνεχώς παρακολουθεί σεμινάρα και εκθέσεις γύρω από το χώρο του πρασίνου και όχι μόνο. Από το Μάιο του 2014 επισφραγίζει τη συνεργασία και τη φιλία με το Δημήτρη δημιουργώντας τον doctor plant landscape. Ένα σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι για όλους τους λάτρεις των φυτών!

Doctor Plant LANDSCAPE

ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!